
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Piekarnik rozgrzej do 180°C.
Szalotki, marchewkę, pora i czosnek obierz i drobno posiekaj lub zmiksuj na programie do surówek.
Na patelni rozgrzej oliwę z oliwek, dodaj posiekane warzywa i duś przez 10 minut.
Płatki jęczmienne wymieszaj w dużej misce z purée z dyni, duszonymi warzywami i mięsem, dodaj jajko, tymianek, paprykę, sos sojowy, sól i pieprz.
Wyrób ciasto i umieść je w formie do pasztetów wyłożonej papierem do pieczenia.
Piecz 50–60 minut w temperaturze 170–180°C.
* Przepis na purée z dyni:
500 g obranej dyni pokrój w kostkę i umieść na blasze wyłożonej papierem do pieczenia Piecz przez około 80 minut w temperaturze 170–180°C. Pozostaw do ostygnięcia, a następnie zmiksuj blenderem na gładką masę.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
świetnie, dziękuję za inspirację. Na pewno zrobię to jeszcze raz.
Tłumaczenie automatyczne
Świetny przepis :), wracam do niego wielokrotnie.
Tłumaczenie automatyczne