SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 44 Kcal
  • 2 g białek
  • 0 g tłuszczów
  • 12 g węglowodanów

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji

Składniki

5 porcje

Naturalny sposób na walkę ze zmęczeniem – Bis-glicynian magnezu

  • Energetyzuje
  • Odpręża
  • Wzmacnia mięśnie i kości
Więcej informacji

Etykiety

banner image

Sposób przygotowania

1

500 g obranej dyni pokrój w kostkę i wsyp na blachę pokrytą papierem do pieczenia.

2

Piecz przez ok. 80 minut w temperaturze 170–180°C.

3

Pozostaw do ostygnięcia, a następnie zblenduj na gładką masę.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Hana Lukášová
05. marca 2024

Zdecydowanie nie piecz przez 80 min.!! Część kawałków spaliłem po około 50 minutach.

Tłumaczenie automatyczne

Michaela Hortová
20. października 2023

Bardzo dobre, proste

Tłumaczenie automatyczne

esterkamiroslav@gmail.com
29. września 2023

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu