
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Wrzuć makaron do garnka z osoloną wodą i ugotuj go zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Na patelni rozgrzej oliwę i masło.
Dodaj drobno utarty czosnek i posiekaną cebulkę. Smaż na średnim ogniu przez 2–3 minuty.
Dodaj majeranek, tymianek i pokrojone grzyby. Smaż na średnim ogniu przez 5–6 minut.
Dopraw do smaku solą i pieprzem, dodaj bulion i ocet winny, duś jeszcze przez 5–6 minut.
Podlej śmietaną sojową, zwiększ ogień i gotuj jeszcze przez 1–2 minuty.
Podziel na 4 porcje i podawaj z ugotowanym makaronem.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Bardzo smaczne 👌