SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 538 Kcal
  • 18 g białek
  • 16 g tłuszczów
  • 77 g węglowodanów

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Naturalne remedium na zmęczenie i rozdrażnienie – Reishi

  • Lepsza odporność
  • Chroni serce
  • Łagodzi stres
Więcej informacji

Etykiety

banner image

Sposób przygotowania

1

Wrzuć makaron do garnka z osoloną wodą i ugotuj go zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

2

Na patelni rozgrzej oliwę i masło.

3

Dodaj drobno utarty czosnek i posiekaną cebulkę. Smaż na średnim ogniu przez 2–3 minuty.

4

Dodaj majeranek, tymianek i pokrojone grzyby. Smaż na średnim ogniu przez 5–6 minut.

5

Dopraw do smaku solą i pieprzem, dodaj bulion i ocet winny, duś jeszcze przez 5–6 minut.

6

Podlej śmietaną sojową, zwiększ ogień i gotuj jeszcze przez 1–2 minuty.

7

Podziel na 4 porcje i podawaj z ugotowanym makaronem.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Klára Baksová
10. lipca 2023

Lucie Šubová
06. maja 2023

Karolina Skalska
05. marca 2023

Bardzo smaczne 👌

ocen_1314738
banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu