SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Filet z łososia oczyść i drobno posiekaj.

2

Dodaj musztardę, kapary, szczypiorek i szalotkę.

3

Wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem.

4

Tatara podziel na 4 identyczne porcje. Na każdej porcji umieść surowe żółtko, posyp sezamem, udekoruj roszponką i ewentualnie dopraw solą i pieprzem do smaku.

5

* Kapary to nierozwinięte pączki kapara ciernistego. W sklepach znajdziesz je zwykle pod postacią marynaty w słonej zalewie lub occie winnym.

Nasza rada
Do tatara dodaj garść suszonego koperku.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Tereza Pokorová
14. października 2023

Chociaż w tym przepisie pominąłem kapary, nadal była to luksusowa uczta. Uwielbiam wracać do tego przepisu. <3

Tłumaczenie automatyczne

David Řezníček
08. kwietnia 2023

Fajny

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu