
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Filet z łososia oczyść i drobno posiekaj.
Dodaj musztardę, kapary, szczypiorek i szalotkę.
Wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Tatara podziel na 4 identyczne porcje. Na każdej porcji umieść surowe żółtko, posyp sezamem, udekoruj roszponką i ewentualnie dopraw solą i pieprzem do smaku.
* Kapary to nierozwinięte pączki kapara ciernistego. W sklepach znajdziesz je zwykle pod postacią marynaty w słonej zalewie lub occie winnym.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Chociaż w tym przepisie pominąłem kapary, nadal była to luksusowa uczta. Uwielbiam wracać do tego przepisu. <3
Tłumaczenie automatyczne
Fajny
Tłumaczenie automatyczne