
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Boczniaki umyj i pokrój. Szalotki drobno posiekaj.
W garnku rozgrzej 2 łyżki masła, dodaj posiekają szalotkę i podsmaż ją na wolnym ogniu, aż się zeszkli i zmięknie (potrwa to ok. 3 minuty).
Dodaj pokrojone boczniaki. Grzyby i cebulkę duś na wolnym ogniu przez 5 minut.
Dodaj mieloną paprykę i kminek, podlej bulionem warzywnym. Przykryj garnek pokrywką i gotuj przez 25 minut na wolnym ogniu.
Ugotowaną zupę dopraw solą, pieprzem i suszonym majerankiem, a na koniec udekoruj świeżym majerankiem i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
mniam 🙂
Tłumaczenie automatyczne
Smakowało całej rodzinie, ja tylko trochę zagęściłam mąką ryżową.
Tłumaczenie automatyczne