SzukajSzukajMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Cebulę i czosnek obierz i pokrój w drobną kostkę. Kapustę pokrój w paski.

2

W garnku rozgrzej olej i na średnim ogniu podsmaż cebulę i czosnek. Dodaj kapustę, podlej bulionem i zagotuj.

3

Dodaj sól, pieprz, kminek i majeranek. Gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut, do miękkości kapusty.

4

Zblenduj blenderem ręcznym na gładki krem, dodaj śmietanę, wymieszaj.

5

Udekoruj prażonymi nasionami słonecznika i świeżym majerankiem, podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Małgorzata Celarek
05. października 2022

pycha

jzb56ng4ymprivaterelayappleidcom
27. czerwca 2022

Michaela Tarantová
23. października 2021

Zupa jest pyszna! Umieściłem na liście ulubionych dań. Dziękuję Ci

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

ocen_1027643
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu