
Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Rozgrzej piekarnik do 180°C.
Ugotowaną ciecierzycę odcedź i wymieszaj z chili, oliwą z oliwek i solą. Mieszankę wsyp na blachę pokrytą papierem do pieczenia i piecz w temperaturze 170–180°C przez około 30 minut.
W międzyczasie przygotuj zupę. W garnku rozgrzej oliwę, dodaj marchewkę i ziemniaki pokrojone w kostkę, wyciśnięty czosnek, kolendrę, kminek i duś przez 12–15 minut.
Zawartość garnka zalej bulionem warzywnym, przykryj pokrywką i gotuj przez 30 minut.
Zupę pozostaw do ostygnięcia, zmiksuj za pomocą blendera ręcznego i dopraw do smaku solą, pieprzem i octem winnym.
Zupę serwuj z prażoną ciecierzycą i sezamem.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Pyszne, zrobię kilka razy 😉.
Tłumaczenie automatyczne
Gotuję okazjonalnie, bardzo dobrze.
Tłumaczenie automatyczne
Świetnie!
Tłumaczenie automatyczne