SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 216 Kcal
  • 7 g białek
  • 15 g tłuszczów
  • 13 g węglowodanów

Naturalny sposób na walkę ze zmęczeniem – Bis-glicynian magnezu

  • Energetyzuje
  • Odpręża
  • Wzmacnia mięśnie i kości
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

W dużym garnku rozgrzej łyżkę oliwy i podsmaż na niej drobno posiekaną dymkę i szalotkę.

2

Wrzuć go garnka umyty szpinak i duś przez 5 minut.

3

Podlej bulionem, przykryj pokrywką i gotuj przez 10 minut.

4

Po 10 minutach zdejmij zupę z ognia, dodaj 3 ząbki czosnku przetarte przez praskę i zmiksuj na krem blenderem ręcznym.

5

Dopraw zupę solą i pieprzem oraz śmietaną sojową.

6

Podawaj z jajkiem sadzonym albo wędzonym łososiem.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Zofia Jakubowska
30. września 2024

pyszna

Vlastice
24. marca 2021

pyszna zupa bez jednego błędu!

Tłumaczenie automatyczne

terezka.pf
21. marca 2021

Świetna zupa, dość charakterystyczny smak dzięki przyprawom.

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu