
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Cukinię zetrzyj na tarce, posól i przełóż na sitko umieszczone nad salaterką.
Pozostaw na 10–15 minut do odsączenia, a następnie wyciśnij pozostałą wodę.
Cukinię wymieszaj z płatkami owsianymi i jajkiem.
Dodaj wyciśnięty czosnek, dopraw solą, pieprzem, majerankiem i gałką muszkatołową.
Na patelni roz - grzej klarowane masło.
Z ciasta uformuj placuszki i smaż na klarowanym maśle przez 3 minuty z każdej strony
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Musiałam dodać więcej wody, w przepisie było za dużo płatków. W przeciwnym razie bardzo dobre, na pewno trzeba je odpowiednio doprawić i dodałem też dip.
Tłumaczenie automatyczne
Znakomicie, ale dałam tylko połowę płatków
Tłumaczenie automatyczne
Pekka 😍 Robiłam to już kilka razy :)
Tłumaczenie automatyczne