
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Kuskus wsyp do salaterki i zalej wrzątkiem (300 ml).
Dopraw solą i pieprzem, zostaw pod przykryciem.
Woda powinna się całkowicie wchłonąć. Warzywa pokrój w kostkę i wymieszaj z oliwą z oliwek i przyprawami.
Przygotowane w ten sposób warzywa
rozłóż na blasze i włóż do piekarnika lub ułóż na rozgrzanym grillu. Piecz przez 15 minut w 180–190°C.
Po 10 minutach dodaj orzechy włoskie. Pieczone warzywa wymieszaj z kuskusem i podawaj z siekaną bazylią.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Pyszne, krótko prażone orzechy włoskie nadawały mu absolutnie cudowny smak. Następnym razem upiekłabym wszystkie warzywa przez około 25 minut, a następnie pokroiłabym je w drobną kostkę.
Tłumaczenie automatyczne
Bardzo smaczne, proste, ale niezbyt sycące.
Tłumaczenie automatyczne