
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Rozgrzej piekarnik do 180°C.
W międzyczasie przygotuj kaszę gryczaną zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Obierz marchewki, oczyść je i zetrzyj na drobnej tarce razem z tofu.
W dużej misce wymieszaj ugotowaną kaszę gryczaną ze startą marchewką, tofu, tuńczykiem, jajkami, musztardą i siemieniem lnianym. Doprawić mieszankę solą i pieprzem.
Wyłóż blachę papierem do pieczenia i uformuj z masy placki. Piec przez 25 minut w temperaturze 170-180°C.
Podziel upieczone klopsiki na 5 talerzy i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
niestety nie smakwał, bo go nie zrobiłam, gdyż podany jest w nieznanym mi języku :(
To było bardzo smaczne
Tłumaczenie automatyczne
.
Tłumaczenie automatyczne