
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Rozgrzej oliwę w dużym garnku na średnim ogniu.
Na rozgrzaną oliwę wrzuć cebulę i smaż przez 4–5 minuty na średnim ogniu.
Dodaj pieczarki i ziemniaki. Smaż przez kolejnych 5 minut.
Następnie dodaj przecier pomidorowy, kminek, słodką paprykę, suszone grzyby i czosnek. Dokładnie wymieszaj, podlej bulionem i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Przykryj i duś na średnim ogniu przez 15–17 minut, aż ziemniaki zmiękną.
Następnie dodaj do potrawki ciecierzycę, śmietanę i suszony majeranek. Wymieszaj i duś jeszcze przez 5 minut na średnim ogniu.
Gotowy gulasz dopraw solą i pieprzem, podziel na porcje i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
smaczne
Gulasz jest bardzo smaczny, mimo że nie ma w nim mięsa. Polecam!
Tłumaczenie automatyczne
prosto, szybko i pysznie :)