Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
W dużym garnku podsmaż krótko na oliwie z oliwek pokrojoną cebulę.
Oprósz ją mąką pełnoziarnistą i zamieszaj. Dodaj wędzoną paprykę i gałkę muszkatołową. Zalej bulionem, do garnka dodaj ciecierzycę i z fasolę.
Gotuj przez 10–15 minut, a następnie dodaj kaszę bulgur. Gotuj pod pokrywką przez kolejne 10 minut, dolej śmietanę.
Zupę zmiksuj blenderem, dopraw solą i pieprzem.
Podaj ozdobioną świeżą pietruszką
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
najlepsza zupa, jaką ugotowałem w ciągu 18 lat! dodano mrożone warzywa😄
Tłumaczenie automatyczne
Zagęszczony amarantusem zamiast bulguru, bardzo gęsta konsystencja, rozrzedziłem wodą
Tłumaczenie automatyczne
Moja ulubiona, uwielbiam