
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Marchewkę obierz i pokrój w drobną kostkę.
Na patelni rozgrzej oliwę z oliwek, dodaj drobno pokrojoną cebulkę i ją zeszklij.
Na patelnię dorzuć drobno pokrojoną marchewkę, a następnie posiekaną papryczkę chili.
Smaż wszystko przez około 1 minutę, zalej bulionem i zagotuj.
Gotuj tak długo, aż marchewka zmięknie (około 30 minut).
Zdejmij garnek z palnika, dodaj mleko kokosowe i zmiksuj blenderem ręcznym.
Następnie przetrzyj przez sito, dodaj skórkę z limonki, dopraw solą i pieprzem.
Zupę podaj z grzankami z chleba, opieczonymi na suchej patelni.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Solidne, smakuje zgodnie z oczekiwaniami. Świetny przepis, gdy masz w domu stos marchewek. zupa jest stosunkowo słodka i można ją odpowiednio doprawić (garam masala, czosnek, kurkuma itp.)
Tłumaczenie automatyczne