SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 703 Kcal
  • 15,1 g białek
  • 33,7 g tłuszczów
  • 84,8 g węglowodanów

Naturalne remedium na zmęczenie i rozdrażnienie – Reishi

  • Lepsza odporność
  • Chroni serce
  • Łagodzi stres
Więcej informacji

Składniki

2 porcji

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Pasternak, seler, czosnek i ziemniaki obierz i pokrój w drobną kostkę.

2

W dużym garnku rozgrzej olej. Najpierw na średnim ogniu podsmaż na złoto cebulę i czosnek, następnie dodaj wszystkie pokrojone wcześniej warzywa i smaż przez kolejnych 5 minut.

3

Podlej bulionem, dodaj sól i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut, aż do miękkości. Zblenduj wszystko na gładki krem blenderem ręcznym.

4

Dopraw do smaku śmietaną, białym pieprzem i solą.

5

Udekoruj gałązką świeżego tymianku i czerwonym pieprzem. Dodaj kleks śmietany i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Christina Muckenhirn-Dietrich
06. listopada 2022

Dana Hollá
10. stycznia 2022

Alena Šotolová
14. listopada 2020

Czy ilość pasternaku nie jest podana w przepisie, czy mi się nie udało? 🙃🙂

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu