SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 188 Kcal
  • 6 g białek
  • 4 g tłuszczów
  • 31 g węglowodanów

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Naturalny sposób na walkę ze zmęczeniem – Bis-glicynian magnezu

  • Energetyzuje
  • Odpręża
  • Wzmacnia mięśnie i kości
Więcej informacji

Etykiety

banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej w garnku olej rzepakowy.

2

Dodaj cebulę i czosnek przeciśnięty przez praskę. Smaż przez 3 minuty.

3

Wrzuć pokrojone ziemniaki i buraczki, smaż przez kolejnych 5 minut.

4

Podlej bulionem i duś pod pokrywką przez ok. 25 minut.

5

W międzyczasie przygotuj dip jogurtowy.

6

Wymieszaj jogurt naturalny, 1 łyżeczkę kminu, chrzan i kolendrę. Wstaw na chwilę do lodówki.

7

Kiedy warzywa będą miękkie, zmiksuj zupę blenderem ręcznym i dopraw ją do smaku solą i pieprzem.

8

Podawaj z dipem jogurtowym.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Klára Baksová
10. lipca 2023

Jiří1985
23. lutego 2023

98jakubseznamcz
17. października 2022

Dla osób lubiących buraki zdecydowanie świetny przepis, polecam.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1363957
banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu