
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Na oliwie z oliwek krótko podsmaż drobno pokrojoną szalotkę.
Dodaj wyciśnięty czosnek i podsmażaj przez 2 minuty. Następnie dodaj marchewkę pokrojoną w plasterki i seler utarty na dużych oczkach.
Podsmażaj wszystko przez 10 minut, a następnie zalej bulionem warzywnym.
Dodaj brokułu i kalafiora oraz kuskusu. Gotuj przez kolejnych 5 minut.
Na koniec dopraw solą, pieprzem i pietruszką. Zupę podawaj ze świeżym szczypiorkiem.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Pyszny smak. Dziękuję za przepis
Tłumaczenie automatyczne
Doskonały! Zremiksowałem to dla dzieci i jest świetne 🙌🏼
Tłumaczenie automatyczne
5*. Pyszne.
Tłumaczenie automatyczne