SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt
Znasz z naszej książki kucharskiej

Jemy zdrowo – szybko i prosto

Strona 136Dowiedz się więcej o książce

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 108 Kcal
  • 11 g białek
  • 7 g tłuszczów
  • 1 g węglowodanów

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji

Składniki

12 sztuki

Dobrze przyswajalny magnez zapewnia wysoką jakość snu

  • Najlepiej przyswajalna forma magnezu
  • Naturalny sposób na zmęczenie
  • Przynosi ulgę przy skurczach mięśni
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Piekarnik rozgrzej do 160°C. W misce ubij jajka.

2

Szynkę pokrój w drobną kostkę.

3

Cebulkę, mozzarellę, szpinak i pomidory posiekaj.

4

Dodaj składniki do piany jajecznej. Dopraw solą, pieprzem i tymiankiem.

5

Ciasto rozlej po równo do foremek na muffiny (12 sztuk),

6

umieść w piekarniku i piecz w temperaturze 150–160°C przez 8–10 minut.

7

Muffiny możesz podawać od razu po upieczeniu, jak i po wystygnięciu

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Adéla Lindtnerová
18. stycznia 2024

karaba.peter12@gmail.com
17. stycznia 2024

ocen_1245152
Shari85
12. stycznia 2024

Doskonała przekąska do pracy. Zrobiłam z połowy porcji i wyszło 8 muffinek.

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu