SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 47 Kcal
  • 5 g białek
  • 2 g tłuszczów
  • 3 g węglowodanów

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji

Składniki

6 porcje

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Umieść liście szpinaku w dużej misce i zalej je wrzątkiem.

2

Natychmiast wylej wodę i wyciśnij jej nadmiar. Jeśli liście są zbyt duże, niedbale je posiekaj. Wymieszaj szpinak z ricottą, twarogiem i sokiem z cytryny.

3

Dodaj czosnek przeciśnięty przez praskę.

4

Dopraw do smaku solą i pieprzem.

5

Przechowuj pastę w lodówce i spożyj w ciągu 3 dni. Podawaj z pieczywem pełnoziarnistym lub jako dip do świeżych warzyw.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

py8m8pgqwxprivaterelayappleidcom
15. lipca 2024

Doskonały przepis. Mamie też smakowało i nie potrzebuje szpinaku w niektórych postaciach.👍🏻

Tłumaczenie automatyczne

Petra Ježková
08. maja 2024

Top Zamiast ricotty dodałam wiązówkę.

Tłumaczenie automatyczne

Petr Folwarczny
19. lutego 2024

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu