Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Umieść liście szpinaku w dużej misce i zalej je wrzątkiem.
Natychmiast wylej wodę i wyciśnij jej nadmiar. Jeśli liście są zbyt duże, niedbale je posiekaj. Wymieszaj szpinak z ricottą, twarogiem i sokiem z cytryny.
Dodaj czosnek przeciśnięty przez praskę.
Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Przechowuj pastę w lodówce i spożyj w ciągu 3 dni. Podawaj z pieczywem pełnoziarnistym lub jako dip do świeżych warzyw.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Doskonały przepis. Mamie też smakowało i nie potrzebuje szpinaku w niektórych postaciach.👍🏻
Tłumaczenie automatyczne
Top Zamiast ricotty dodałam wiązówkę.
Tłumaczenie automatyczne