
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Rozgrzej piekarnik do 190°C.
Obierz ziemniaki, umyj cukinię i pokrój warzywa w cienkie plasterki.
Przełóż je do miski, polej oliwą i dodaj starte ząbki czosnku. Wymieszaj.
Cisno ułóż plastry warzyw w naczyniu żaroodpornym. Piecz przez 40–50 minut.
Następnie wyjmij danie z piekarnika, posyp tymiankiem i zalej śmietaną wymieszaną z jajkiem.
Wstaw z powrotem do piekarnika i piecz jeszcze przez 10 minut. Na koniec posyp stratą mozzarellą i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Jeśli chodzi o smak, nic, co chciałbym zrobić ponownie. Następnym razem tylko z dodatkiem kiełbasy, pomidorów, cebuli i podobnych ulepszeń do przepisu.
Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego
To było bardzo dobre i szybkie.
Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego