SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Ryż podsmaż na łyżeczce oleju rzepakowego, a następnie podlej bulionem.

2

Wstaw do piekarnika i piecz przez 25–30 minut w temperaturze 180°C.

3

W międzyczasie podsmaż na klarowanym maśle pieczarki pokrojone w kostkę, czosnek przeciśnięty przez praskę i rozmaryn. Zdejmij z ognia.

4

Oczyść i posól mięso z kurczaka. Opiecz je na suchej patelni nieprzywierającej z obu stron. Następnie porwij mięso widelcem.

5

Wyjmij z ryż z piekarnika. Wymieszaj go z serkiem śmietankowym, podsmażonymi pieczarkami i kawałkami mięsa z kurczaka.

6

Wymieszaj, podziel na porcje, posyp rozmarynem i tartym parmezanem.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

dhqy9464yjprivaterelayappleidcom
21. października 2023

Valentina
29. lipca 2023

To działa. Ser nadaje risotto kwaśny smak, a efekt bardziej przypomina kouladę bez kopru.

Tłumaczenie automatyczne

christastadlerliveat
19. lipca 2023

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu