SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 330 Kcal
  • 19 g białek
  • 16 g tłuszczów
  • 25 g węglowodanów

Ponad 350 przepisów ze wszystkich książek (zaoszczędzisz ponad 500 zł)

  • Aplikacja bez reklam
  • Proste gotowanie ze składników, które masz w domu
  • Ulubione przepisy dostępne offline
Wypróbuj na 30 dni BEZPŁATNIE

Składniki

4 porcji

Etykiety

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 180°C.

2

Komosę ugotuj w osolonej wodzie zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

3

W dużej misce rozgnieć fasolę widelcem, dodaj ugotowaną komosę, przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku, pokrojone w kostkę pomidory, oliwę i porwany szpinak; dopraw solą i pieprzem.

4

Pieczarki nafaszeruj nadzieniem, ułóż na blasze pokrytej papierem do pieczenia i piecz przez ok. 30 minut.

5

Na 5 minut przed końcem pieczenia posyp pieczarki startą mozzarellą.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Janina Ż-Szeląg
27. października 2022

5

Jana Donátová
10. maja 2021

Bardzo dobrze. Dodałam chili i trochę więcej pomidorów.

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Katarína Moderová
31. stycznia 2019

Mieszanka do nadzienia grzybów starczyłaby na 20 dużych głów;) Ale postarałbym się trochę dopracować smak.

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu