
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Rozgrzej piekarnik do 185–190°C. Pokryj blachę (30 × 40 cm) papierem do pieczenia.
Zetrzyj ziemniaki i cukinię na tarce o grubych oczkach. Posól, a następnie dokładnie wyciśnij nadmiar soku.
Odsączone warzywa wrzuć do miski. Dodaj drobno utarty żółty ser i pokruszoną fetę. Dopraw suszonym tymiankiem, solą i pieprzem. Dodaj 3 jajka, oliwę i mąkę kukurydzianą. Wymieszaj.
Z gotowej masy uformuj klopsiki o wadze ok. 90 g i ułóż je na blasze. Zużyj w ten sposób całą masę. Wstaw klopsiki do piekarnika i piecz przez 35–40 minut w temperaturze 185–190°C.
Podziel na porcje i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
wygląd 1*, smak -5 praktycznie nie ma smaku, nic, co chciałbym zjeść ponownie.
Tłumaczenie automatyczne
co to jest "surowy gotowany ziemniak"?
Tłumaczenie automatyczne