
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

W garnku rozgrzej olej i klarowane masło, dodaj mięso pokrojone w kostkę i smaż przez ok. 5 minut na średnim ogniu.
Dodaj drobno posiekaną cebulę. Smaż na mocnym ogniu przez 3–4 minuty, posyp mieloną papryką, wymieszaj, dodaj przecier pomidorowy, ponownie wymieszaj i podlej 300 ml bulionu.
Przykryj garnek pokrywką i duś do miękkości przez ok. 1 godzinę. W trakcie gotowania podlewaj mięso resztką bulionu.
Kiedy gulasz będzie gotowy, dodaj do niego 2 ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę, majeranek, sól i pieprz.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
raczej to, co mi się nie podobało,
Tłumaczenie automatyczne
bardzo dobry
Tłumaczenie automatyczne