
Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Rozgrzej piekarnik do 195–200°C i przygotuj brytfannę 25 × 30 cm.
Na patelni rozgrzej na średnim ogniu 2 łyżki oliwy i masło.
Na rozgrzany tłuszcz wsyp drobno pokrojoną cebulę i czosnek. Smaż na średnim ogniu przez 2–3 minuty, ciągle mieszając. Po usmażeniu zdejmij z patelni i przesyp do dużej miski.
Dodaj oba rodzaje mięsa mielonego, majeranek, jajka, przecier pomidorowy, sól i pieprz. Mieszaj aż do połączenia wszystkich składników, co powinno potrwać ok. 10 minut.
Następnie wlej do brytfanny 200 ml wody. Uformuj z masy owalny kształt i umieść ją w brytfannie.
Wstaw do rozgrzanego piekarnika i piecz w temperaturze 195–200°C przez 45–50 minut.
Pokrój pasztet na porcje i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Naprawdę doskonałe 🥰
Tłumaczenie automatyczne
Kotlet boży, wcale nie suchy, chyba najlepszy jaki jadłam 🙂
Tłumaczenie automatyczne
Doskonały
Tłumaczenie automatyczne