
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

W garnku rozgrzej klarowane masło wraz z oliwą z oliwek. Dodaj drobno posiekaną cebulkę i wyciśnięty czosnek, podsmażaj na średnim ogniu przez około 6 minut.
Cukinię umyj, pokrój na plasterki i wsyp do garnka. Duś przez około 10 minut, następnie zalej bulionem warzywnym.
Przykryj i gotuj przez 10–15 minut, aż cukinia będzie miękka.
Zupę zdejmij z ognia, pozostaw do ostygnięcia i zmiksuj blenderem ręcznym na gładki krem. Dopraw solą i pieprzem, podawaj z pokruszoną fetą.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Doskonałe, szybkie i łatwe w przygotowaniu składniki 🤌
Tłumaczenie automatyczne
Słynny. Wystarczyło dokładnie trzymać się przepisu.
Tłumaczenie automatyczne