
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Rozgrzej w garnku olej rzepakowy.
Dodaj cebulę i czosnek przeciśnięty przez praskę. Smaż przez 3 minuty.
Wrzuć pokrojone ziemniaki i buraczki, smaż przez kolejnych 5 minut.
Podlej bulionem i duś pod pokrywką przez ok. 25 minut.
W międzyczasie przygotuj dip jogurtowy.
Wymieszaj jogurt naturalny, 1 łyżeczkę kminu, chrzan i kolendrę. Wstaw na chwilę do lodówki.
Kiedy warzywa będą miękkie, zmiksuj zupę blenderem ręcznym i dopraw ją do smaku solą i pieprzem.
Podawaj z dipem jogurtowym.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
zupa jest wyśmienita, zdecydowanie polecam☺️
Tłumaczenie automatyczne