
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

W dużym garnku rozgrzej na średnim ogniu łyżkę oliwy.
Na rozgrzany tłuszcz wrzuć drobno posiekaną cebulę. Smaż na średnim ogniu przez 2–3 minuty.
Dodaj do garnka ziemniaki, marchewkę i pietruszkę pokrojone w kostkę, pieczarki pokrojone w plasterki i liście laurowe. Smaż na średnim ogniu przez 2–3 minuty.
Następnie wlej do garnka 1 l bulionu warzywnego, dodaj suszone grzyby, dopraw do smaku solą i pieprzem. Przykryj, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez ok. 25 minut.
Kiedy warzywa zmiękną, dodaj do zupy suszony majeranek i dopraw ją do smaku solą i pieprzem.
Podziel na 4 porcje i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Absolutnie doskonałe! Na sam koniec dodałam dodatkowo wyciśnięty czosnek. Dodało odpowiedniego smaku.
Tłumaczenie automatyczne