
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Cebulę i czosnek obierz i pokrój w drobną kostkę. Kapustę pokrój w paski.
W garnku rozgrzej olej i na średnim ogniu podsmaż cebulę i czosnek. Dodaj kapustę, podlej bulionem i zagotuj.
Dodaj sól, pieprz, kminek i majeranek. Gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut, do miękkości kapusty.
Zblenduj blenderem ręcznym na gładki krem, dodaj śmietanę, wymieszaj.
Udekoruj prażonymi nasionami słonecznika i świeżym majerankiem, podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
doskonała zupa
Tłumaczenie automatyczne
👍
Pomysłowa zupa, zamiast zwykłego kminku dodałam kminek i jednego ziemniaka. 👌
Tłumaczenie automatyczne