
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Kolagen premium z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Obierz selera, marchewkę i pietruszkę. Pokrój je na kawałki o grubości kciuka.
Obierz cebulę. Oczyść pora. Pokrój je na kawałki o podobnej wielkości.
W dużym garnku rozgrzej 2 łyżki masła i wrzuć na nie pokrojone warzywa. Smaż przez ok. 4 minuty, ciągle mieszając.
Do bulionu możesz dorzucić dowolne resztki warzyw, które masz akurat pod ręką. Bulion nie uda się jednak bez warzyw korzeniowych – marchewki, selera i pietruszki, które stanowią jego podstawę.
Z takiej ilości składników uzyskasz około 1,5 litra bulionu.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Niekompletna procedura – smażyć przez 4 minuty i dłużej? Kontynuować wlewanie 1,5 litra wody? Gotować przez 2 godziny? Albo jak długo?
Tłumaczenie automatyczne
Super, a także proste
Tłumaczenie automatyczne