SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 439 Kcal
  • 7,7 g białek
  • 31 g tłuszczów
  • 31,1 g węglowodanów

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji

Składniki

2 porcji

Skutecznie i bezpiecznie dostarcza 100% zalecanego dziennego spożycia magnezu

  • Szybsza regeneracja organizmu
  • Przynosi ulgę przy migrenach
  • Ponad 1000 pozytywnych opinii
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Poszarp na kawałki liście cykorii i sałaty.

2

Koper włoski obierz z twardej skóry. Odkrój zielone części przypominające koperek i zostaw je do dekoracji. Usuń gniazdo nasienne z jabłka. Pokrój w cienkie plasterki koper i jabłko.

3

Na talerzu ułóż kawałki cykorii i sałaty, a na nich plasterki kopru i jabłka.

4

Posyp orzechami i rodzynkami, udekoruj zielonymi łodyżkami kopru.

5

Wymieszaj wszystkie składniki dressingu. Polej nim sałatkę i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

FandaPanda@620 .com
12. września 2020

To było wspaniałe . Dałbym zdjęcie, ale zanim zrobiłem zdjęcie, zniknęło.

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu