Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Ocet balsamiczny wymieszaj z oliwą i solą.
Buraczki pokrój w kostkę. W salaterce wymieszaj je z 2/3 dressingu.
Rukolę rozłóż na półmisku. Na zieleninie umieść pokrojone buraczki, dodaj pokruszoną fetę, orzechy i nasiona granatu.
Sałatkę skrop resztką dressingu z balsamico, dopraw do smaku pieprzem i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Jest pysznie, zamiast fety dałam kozi ser
Tłumaczenie automatyczne
mniam, świetne połączenie smaków, zrobiłam bez granatu ale i tak było dobre 😊
Tłumaczenie automatyczne
5