
Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Jemy zdrowo na wsi i w mieście

W garnku zagotuj wodę i osól ją.
Do wrzątku wrzuć makaron i gotuj go przez 15 minut na średnim ogniu (ma być al dente). Następnie odcedź, przepłucz zimną wodą i pozostaw w durszlaku, by nadmiar wody odciekł.
Pierś z kurczaka umyj i pokrój w kostkę.
Na rozgrzanym oleju zrumień mięso. Posól dopiero po usmażeniu.
Wymieszaj jogurt, majonez, ocet jabłkowy, suszona bazylię, szczyptę soli i pieprzu.
Paprykę pokrój w kostkę, a pomidorki na połówki.
Warzywa wymieszaj z makaronem, szpinakiem, mięsem z kurczaka i dressingiem. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Naprawdę bardzo dobra sałatka❤️
Tłumaczenie automatyczne
Bardzo dobre 😋 Brakowało mi octu jabłkowego, więc było trochę kwaśne, ale poza tym super! Następnym razem się trochę powstrzymam 😬 Dodałam świeżą bazylię
Tłumaczenie automatyczne
świetnie latem
Tłumaczenie automatyczne