Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Marchewkę wyszoruj, oskrob i zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Dodaj drobno posiekaną dymkę, jajka starte na tarce, rozpuszczone masło, twaróg i kiszoną kapustę.
Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Podawaj z chlebem razowym.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Spróbowałam z kapustą kiszoną i wyszło wyśmienicie – smakowało zarówno mężczyźnie, jak i dzieciom.
Tłumaczenie automatyczne
Znów nieścisłość ☹️ W przepisie jest „biała kapusta” a w sposobie przyrządzania pojawiła się „kiszona kapusta”. Czyżby skwasiła się w czasie przygotowań?