SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Obierz gruszki, pokrój je w ósemki, posyp mielonym imbirem i gałką muszkatołową. Upraż je na suchej patelni (2 minuty). Zdejmij z patelni i odłóż.

2

Na tej samej patelni lekko podsmaż cykorię przekrojoną na pół. Posól ją i odstaw.

3

Przygotuj dressing: ubij miód, skórkę i sok z cytryny oraz oliwę.

4

Pokrój buraczki w plasterki lub kostkę. Każdą połówkę cykorii umieść na jednym talerzu, obok ułóż kawałki buraczka i gruszki, posyp kruszonym serem kozim.

5

Na chwilę przed podaniem polej każdą porcję dressingiem.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Veronika Kolářová
10. września 2022

Dobre połączenie z mieszanką sałat.

Tłumaczenie automatyczne

Šári .
31. sierpnia 2022

Sos jest bardzo dobry!

Tłumaczenie automatyczne

Marcela Fornůsková
02. marca 2020

Bardzo smaczne

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1136654
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu