
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Ziemniaki obierz i ugotuj w posolonej wodzie do miękkości.
Z oliwy, soku z pomarańczy, soku z cytryny, tymianku, soli i pieprzu przygotuj marynatę. W marynacie umieść oczyszczone grzyby. Przykryj i odstaw na 20 minut.
W międzyczasie przygotuj sos. Awokado pokrój w kostkę, umieść w miseczce i rozgnieć widelcem.
Dodaj wyciśnięte ząbki czosnku, oliwę, sok z cytryny i dymkę. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Portobello wyjmij z marynaty i smaż na patelni na średnim ogniu przez około 4 minuty z każdej strony.
Ugotowane ziemniaki wymieszaj z masłem i pietruszką. Portobello polej sosem z awokado i podawaj z ziemniakami.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Nie byłem pod wielkim wrażeniem.
Tłumaczenie automatyczne
👌🏻
Tłumaczenie automatyczne