![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Spaghetti ugotuj w osolonej wodzie zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
W międzyczasie podsmaż na oleju rzepakowym drobno posiekaną cebulkę.
Dodaj czosnek pokrojony w plasterki i smaż przez 2 minuty.
Następnie wrzuć tofu starte na tarce o drobnych oczkach i smaż przez kolejnych 5 minut.
Podlej śmietaną sojową, dodaj czosnek niedźwiedzi i posól.
Sos wymieszaj z makaronem i świeżym szpinakiem. Podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
nie podobało nam się to
Tłumaczenie automatyczne
Dobre, ale trzeba je dobrze doprawić. ;-)
Tłumaczenie automatyczne