SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 526 Kcal
  • 25 g białek
  • 15 g tłuszczów
  • 68 g węglowodanów

Dobrze przyswajalny magnez zapewnia wysoką jakość snu

  • Najlepiej przyswajalna forma magnezu
  • Naturalny sposób na zmęczenie
  • Przynosi ulgę przy skurczach mięśni
Więcej informacji

Składniki

2 porcji

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Soczewicę wsyp do osolonej wody i gotuj przez ok. 20 minut. Po ugotowaniu odcedź i odstaw.

2

Na patelni rozgrzej oliwę z oliwek i podsmaż na niej drobno posiekaną szalotkę, przeciśnięty przez praskę czosnek i zioła.

3

Po chwili dodaj marchewkę, obraną i pokrojoną w drobną kostkę. Smaż przez 10 minut.

4

Pod koniec gotowania dodaj soczewicę i świeżą natkę pietruszki. Dopraw solą i pieprzem. Podawaj od razu, najlepiej z pieczywem razowym.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Adéla Jelínková
25. kwietnia 2024

Świetny przepis na soczewicę, robię go regularnie.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1139216
Adelishky.
19. stycznia 2023

Aby nie było tak suche, polecam dodać na koniec odrobinę masła.

Tłumaczenie automatyczne

98jakubseznamcz
05. grudnia 2022

Świetny

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1363957
banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu