SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 445 Kcal
  • 29 g białek
  • 23 g tłuszczów
  • 31 g węglowodanów

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji

Składniki

2 porcji

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Etykiety

banner image

Sposób przygotowania

1

Ugotuj komosę w wodzie z dodatkiem soli i przyprawy curry, zgodnie z instrukcją na opakowaniu (ok. 30 minut). Odpowiednie proporcje wody i kaszy wynoszą 2,5:1.

2

Ugotuj jajka na twardo.

3

Wymieszaj szpinak, pokrojone pomidory i oliwę.

4

Obierz jajka. Jajka i tofu pokrój w drobną kostkę i dodaj do sałatki.

5

Dodaj komosę i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Anynečka
31. lipca 2024

Przepis był znakomity. Często robię go na obiad lub kolację, czasem na jedno i drugie.

Tłumaczenie automatyczne

Katrinka Bielawská
03. stycznia 2024

Świetnie 😇 Bardzo mi się podobało.

Tłumaczenie automatyczne

Karlosko
04. października 2023

.

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu