
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Odcedź namoczony wcześniej groch. Przepłucz go zimną wodą i odcedź na sitku.
W dużym garnku rozgrzej na średnim ogniu 2 łyżki oliwy i 15 g masła.
Pokrój cebulę w grubą kostkę. Cebulę i całe ząbki czosnku wrzuć do garnka i smaż przez 6–7 minut na średnim ogniu.
Wrzuć do garnka namoczony i odcedzony groch. Dodaj 300 ml bulionu warzywnego, dopraw solą i pieprzem. Gotuj przez 9–10 minut na średnim ogniu.
Zdejmij z ognia, dodaj suszony majeranek i zmiksuj za pomocą blendera ręcznego na gładkie purée.
Podziel na porcje i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
doskonały obiad
Tłumaczenie automatyczne