SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 301 Kcal
  • 12 g białek
  • 13 g tłuszczów
  • 35 g węglowodanów

Skutecznie i bezpiecznie dostarcza 100% zalecanego dziennego spożycia magnezu

  • Szybsza regeneracja organizmu
  • Przynosi ulgę przy migrenach
  • Ponad 1000 pozytywnych opinii
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Etykiety

banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 170°C.

2

Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

3

Na patelni rozgrzej oliwę i podsmaż na niej drobno posiekaną cebulę i starte ząbki czosnku.

4

Dodaj mleko, puree dyniowe i drobno startą mozzarellę. Wymieszaj i gotuj przez 5 minut.

5

Na koniec dodaj makaron i szpinak. Wymieszaj. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

6

Makaron możesz podać od razu albo zapiec go w piekarniku (20 min.).

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

lucia svabova
12. września 2024

Włosi zalecają 70 g makaronu na obiad i 100 g na lunch na osobę. 170g na 4 osoby to bardzo mało! Przepis poprawiłam dodając grzyby (grzyby), ser Grana Padano i bazylię, ale zielone oliwki też by się sprawdziły. To jest pyszne.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1279216
Karolina Skalska
14. kwietnia 2024

Pięknie wygląda i dobrze smakuje. Dodałam 200g mozzarelli i żytnie świderki zamiast penne.Proste i smaczne.

ocen_1314738
Hana Lukášová
09. marca 2024

Absolutnie przepyszne!! Wystarczy połowa szpinaku i lepiej go posiekać.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1473789
banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu