
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Rozgrzej piekarnik do 170°C.
Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Na patelni rozgrzej oliwę i podsmaż na niej drobno posiekaną cebulę i starte ząbki czosnku.
Dodaj mleko, puree dyniowe i drobno startą mozzarellę. Wymieszaj i gotuj przez 5 minut.
Na koniec dodaj makaron i szpinak. Wymieszaj. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Makaron możesz podać od razu albo zapiec go w piekarniku (20 min.).
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
bardzo dobre, ale nadal chciałbym dodać więcej smaku + zdecydowanie więcej porcji
Tłumaczenie automatyczne
Włosi zalecają 70 g makaronu na obiad i 100 g na lunch na osobę. 170g na 4 osoby to bardzo mało! Przepis poprawiłam dodając grzyby (grzyby), ser Grana Padano i bazylię, ale zielone oliwki też by się sprawdziły. To jest pyszne.
Tłumaczenie automatyczne
Pięknie wygląda i dobrze smakuje. Dodałam 200g mozzarelli i żytnie świderki zamiast penne.Proste i smaczne.