SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 488 Kcal
  • 13 g białek
  • 38 g tłuszczów
  • 20 g węglowodanów

Poczuj się lepiej i pewniej w swojej skórze dzięki kolagenowi!

  • Skóra pełna blasku
  • Gęste włosy
  • Zdrowe stawy
Więcej informacji

Składniki

2 porcji

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Na suchej patelni upraż migdały (wystarczą 2–3 minuty na średnim ogniu). Po uprażeniu odstaw je do ostygnięcia.

2

W międzyczasie przygotuj sałatkę. Roszponkę przepłucz, osusz i wsyp do salaterki. Truskawki pokrój w plasterki i dorzuć je do roszponki. Dodaj migdały. W drugim naczyniu wymieszaj oliwę, miód i sok z cytryny. Polej dressingiem sałatkę. Oprósz ją solą i pieprzem, wymieszaj.

3

Z awokado usuń pestkę i skórkę, pokrój miąższ w plastry. Podziel sałatę na dwie porcje, do każdej dodaj pokrojone awokado. Obie porce posyp pokruszoną fetą i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Hana Pivničková
02. lipca 2024

świetna sałatka, wspaniały smak

Tłumaczenie automatyczne

m.zanova@icloud.com
12. maja 2024

Katrinka Bielawská
19. stycznia 2024

❤️

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu