
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Rozgrzej piekarnik do 200°C, blachę pokryj papierem do pieczenia.
Wymieszaj zmielone płatki (lub mąkę), białka i 2 łyżki wody, dopraw solą i tymiankiem.
Z ciasta uformuj niewielkie placuszki i ułóż je na przygotowanej blasze.
Blachę umieść w piekarniku i piecz w temperaturze 180–200°C przez ok. 5 minut.
W międzyczasie przygotuj nadzienie: szynkę porwij na kawałki, a mozzarellę pokrój w grubą kostkę.
Po 5 minutach pieczenia wyjmij pizze z piekarnika, posmaruj je keczupem i ułóż na nich szynkę i ser.
Wstaw z powrotem do piekarnika i piecz przez kolejnych 10–15 minut.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Liczba mnoga słowa pizza to pizzas, a nie pizzas.
Tłumaczenie automatyczne
Nic wielkiego, naleśniki były takie mdłe. Zdecydowanie nie nazwałbym tego mini pizzą.
Tłumaczenie automatyczne
Genialny! Mój ulubiony jak dotąd