SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt
Znasz z naszej książki kucharskiej

Jemy zdrowo – szybko i prosto

Strona 63Dowiedz się więcej o książce

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 650 Kcal
  • 45 g białek
  • 31 g tłuszczów
  • 47 g węglowodanów

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji

Składniki

5 porcje

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Ziemniaki ugotuj w posolonej wodzie, aż będą miękkie.

2

Rozgrzej piekarnik do 180°C.

3

Łososia posól, posmaruj oliwą i umieść na blasze, skórą do dołu.

4

Przygotuj polewę: wymieszaj imbir, pieprz, chili, miód i musztardę.

5

Dokładnie posmaruj łososia polewą i piecz przez 15–20 minut w 170–180°C.

6

Podawaj z gotowanymi ziemniakami.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Adéla Kršová
30. kwietnia 2024

Adéla Jelínková
25. kwietnia 2024

Bardzo mi się podoba ten przepis, robiłam go już po raz setny.🤩

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1139216
Míša Komárková Straussová
09. lutego 2024

Świetnie! 👌

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu