SzukajSzukajMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 724 Kcal
  • 38 g białek
  • 57 g tłuszczów
  • 8 g węglowodanów

Ponad 350 przepisów ze wszystkich książek (zaoszczędzisz ponad 500 zł)

  • Aplikacja bez reklam
  • Proste gotowanie ze składników, które masz w domu
  • Ulubione przepisy dostępne offline
Wypróbuj na 30 dni BEZPŁATNIE

Składniki

2 porcji

Sposób przygotowania

1

Oprósz filety z obu stron solą i pieprzem.

2

Rozgrzej na patelni 2 łyżki oliwy, ułóż na niej łososia skórą w dół i smaż przez 6 minut na średnim ogniu.

3

Obróć i smaż przez kolejnych 5 minut.

4

Zblenduj awokado, bazylię, czosnek, sok z cytryny, oliwę, sól i pieprz na gładki sos.

5

Przełóż rybę na talerz, polej dressingiem i podawaj z warzywami lub sałatką.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

luckafukanovagmailcom
08. maja 2022

Więc to jest bomba !!🤯🤯 szybko, łatwo niesamowite !! Naprawdę świetny przepis, POLECAM !!! Do awokado dodałam więc kolendrę, ale to moje złe nawyki

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

ocen_1332490
Kačen-Ka Srbová
10. marca 2022

Pavel Dvorak
23. lutego 2022

Świetna salsa z awokado!

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu