SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Oprósz filety z obu stron solą i pieprzem.

2

Rozgrzej na patelni 2 łyżki oliwy, ułóż na niej łososia skórą w dół i smaż przez 6 minut na średnim ogniu.

3

Obróć i smaż przez kolejnych 5 minut.

4

Zblenduj awokado, bazylię, czosnek, sok z cytryny, oliwę, sól i pieprz na gładki sos.

5

Przełóż rybę na talerz, polej dressingiem i podawaj z warzywami lub sałatką.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

alenatesarova97gmailcom
28. stycznia 2024

👍👍 sos naprawdę trzeba trochę rozcieńczyć, poza tym wyśmienity

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1461191
Kateřina Kazimourová
23. stycznia 2024

Świetny przepis, szybkie przygotowanie i wspaniały smak! 🤤 Sos tylko trochę rozcieńczyłam wodą, żeby nie był aż tak gęsty, ale smak i tak był znakomity. Na pewno skorzystam z przepisu następnym razem. 😊

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1474617
Mira Sabova
19. lipca 2023

Szybkie, łatwe i pyszne. Jednak następnym razem muszę oszczędzić nadmiar wody po umyciu bazylii, ponieważ mój sos z awokado był zbyt rzadki.

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu