
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Piekarnik rozgrzej do 170°C.
Steki z łososia (stronę bez skóry) panieruj na sucho w nasionach maku i umieść na blasze pokrytej papierem do pieczenia, skórą w dół. Piecz w piekarniku przez 20–25 minut w temperaturze 160–170°C.
Kuskus wsyp do miseczki, dodaj szczyptę soli, zalej wrzącą wodą do około 1,5 cm nad powierzchnią i odstaw, żeby woda wsiąkła. Do kuskusu dodaj łyżkę oliwy, wymieszaj w salaterce z młodym szpinakiem i pestkami granatu.
Upieczonego łososia wyjmij z piekarnika, posyp solą. Steki podawaj z sałatką.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Polecam dodać grep i to jest top.
Tłumaczenie automatyczne
Doskonały, zrównoważony lunch.
Tłumaczenie automatyczne