SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Czosnek pokrój w cienkie plasterki i podsmaż na oleju (ok. 5 minut).

2

Grzyby odcedź i dorzuć do czosnku. Dopraw solą i majerankiem.

3

Smaż przez kolejnych 5 minut, a następnie podlej bulionem.

4

Dodaj kaszę bulgur i gotuj pod przykryciem przez ok. 20 minut.

5

W trakcie gotowania kilka razy sprawdź, czy kasza nie przykleja się do dna naczynia. W razie potrzeby dolej odrobinę wody.

6

Przed podaniem dopraw do smaku octem balsamicznym.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Tereza Smolikova
04. października 2023

prosty, ale smaczny przepis

Tłumaczenie automatyczne

7dn6b85hnkprivaterelayappleidcom
07. sierpnia 2023

Smacznie, szybko i łatwo!⭐️

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1436955
sonakucerovaaaaaseznamcz
22. maja 2023

W ogóle nie lubiłam bulguru, ale teraz widzę, że to dlatego, że po prostu nie wiedziałam, jak go ugotować, a przede wszystkim nie miałam dobrego przepisu. Ten przepis jest całkowicie prosty i TOP!!! 😍🤩🙏

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu