SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 521 Kcal
  • 15 g białek
  • 17 g tłuszczów
  • 79 g węglowodanów

Ponad 350 przepisów ze wszystkich książek (zaoszczędzisz ponad 500 zł)

  • Aplikacja bez reklam
  • Proste gotowanie ze składników, które masz w domu
  • Ulubione przepisy dostępne offline
Wypróbuj na 30 dni BEZPŁATNIE

Składniki

2 porcji

Etykiety

Sposób przygotowania

1

Czosnek pokrój w cienkie plasterki i podsmaż na oleju (ok. 5 minut).

2

Grzyby odcedź i dorzuć do czosnku. Dopraw solą i majerankiem.

3

Smaż przez kolejnych 5 minut, a następnie podlej bulionem.

4

Dodaj kaszę bulgur i gotuj pod przykryciem przez ok. 20 minut.

5

W trakcie gotowania kilka razy sprawdź, czy kasza nie przykleja się do dna naczynia. W razie potrzeby dolej odrobinę wody.

6

Przed podaniem dopraw do smaku octem balsamicznym.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Mishke Suchá
30. grudnia 2022

...

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

linotte
12. grudnia 2022

MV11
25. sierpnia 2022

Bardzo dobry. Mieliśmy to jako dodatek do mięsa. Polecamy spróbować.

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu