
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Czosnek pokrój w cienkie plasterki i podsmaż na oleju (ok. 5 minut).
Grzyby odcedź i dorzuć do czosnku. Dopraw solą i majerankiem.
Smaż przez kolejnych 5 minut, a następnie podlej bulionem.
Dodaj kaszę bulgur i gotuj pod przykryciem przez ok. 20 minut.
W trakcie gotowania kilka razy sprawdź, czy kasza nie przykleja się do dna naczynia. W razie potrzeby dolej odrobinę wody.
Przed podaniem dopraw do smaku octem balsamicznym.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
prosty, ale smaczny przepis
Tłumaczenie automatyczne
Smacznie, szybko i łatwo!⭐️
Tłumaczenie automatyczne
W ogóle nie lubiłam bulguru, ale teraz widzę, że to dlatego, że po prostu nie wiedziałam, jak go ugotować, a przede wszystkim nie miałam dobrego przepisu. Ten przepis jest całkowicie prosty i TOP!!! 😍🤩🙏
Tłumaczenie automatyczne