SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Na głębokiej patelni żaroodpornej rozgrzej łyżkę oleju i wrzuć pieczarki pokrojone w plasterki.

2

W międzyczasie przepłucz liście szpinaku pod bieżącą wodą, osusz je i grubo posiekaj.

3

Dodaj do pieczarek szpinak i czosnek. Smaż przez 5 minut. Zdejmij patelnię z ognia.

4

Ubij jajka z solą, pieprzem, tymiankiem, mlekiem i ricottą.

5

Zalej masą jajeczną warzywa na patelni i dokładnie wszystko wymieszaj.

6

Patelnię wstaw do piekarnika i piecz przez 190-200°C przez 10–15 minut.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Vojtěch Kaska
29. maja 2022

Świetnie, ale zdecydowanie nie na 8 porcji :-)

Tłumaczenie automatyczne

Viktória Schrónerová
20. stycznia 2022

Świetny przepis

Tłumaczenie automatyczne

ŠárkaPolivkova
27. listopada 2021

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu