![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Na głębokiej patelni żaroodpornej rozgrzej łyżkę oleju i wrzuć pieczarki pokrojone w plasterki.
W międzyczasie przepłucz liście szpinaku pod bieżącą wodą, osusz je i grubo posiekaj.
Dodaj do pieczarek szpinak i czosnek. Smaż przez 5 minut. Zdejmij patelnię z ognia.
Ubij jajka z solą, pieprzem, tymiankiem, mlekiem i ricottą.
Zalej masą jajeczną warzywa na patelni i dokładnie wszystko wymieszaj.
Patelnię wstaw do piekarnika i piecz przez 190-200°C przez 10–15 minut.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Świetnie, ale zdecydowanie nie na 8 porcji :-)
Tłumaczenie automatyczne
Świetny przepis
Tłumaczenie automatyczne